

Board Meeting Agenda

February 20, 2020 14141 Airline Hwy, Building 1, Suite B, Baton Rouge LA 70817 1:00 p.m. to 3:00 p.m.

Topic	Presenter	Time Allotment
Welcome and Introductions	Paige Hargrove LERN Executive Director	1:00
Roll/Call & Establish Quorum	Deborah Spann, RN, MSN LERN Tri-Regional Coordinator	1:00 – 1:05 (5 min)
LERN Board Business Meeting	Karen Wyble, RN, MSN, MHA, MBA LERN Board Chairman - Approval of Agenda - Approve 11/21/2019 minutes - Commission Ratifications - LERN Board Officer Election - Executive Committee Election - Celia Cangelosi Contract	1:05 – 1:20 (15 min)
Executive Director Report - Strategic Priorities Update	Paige Hargrove LERN Executive Director	1:20 – 1:35 (15 min)
STEMI Update - STEMI Data Pilot	Christopher White, MD LERN STEMI Medical Director	1:35 – 1:45 (10 min)
Trauma System Update	Michael Sutherland, MD Trauma Medical Director	1:45 – 2:00 (15 min)
Stroke System - Stroke Rule (amendment) - Status update from 1/29 state workgroup meeting - New maps	Paige Hargrove LERN Executive Director	2:05 – 2:15 (10min)
LERN Call Center Data - 2019 LCC data/Burn Data	Chris Hector LERN Administrative Director	2:15 – 2:30 (15 min)
Legislative Action - Standing agenda item - Update on Meetings	Paige Hargrove LERN Executive Director	2:30-2:35 (5min)
Budget - 2020 Request	Paige Hargrove LERN Executive Director	2:35 – 2:40 (5 min)
Public Comment/Adjournment	Karen Wyble, RN, MSN, MHA, MBA LERN Board Chairman	2:40 - 2:45 p.m.